Трактор отнесе кола на пътя Брестовица – Злати трап

Животът

06-04-2013, 11:58

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Иракчанин без книжка бутна стълб в Пловдив, приятелите му се разминаха със синини

Двама бяха ранени при катастрофа вчера на пътя Брестовица – Злати трап. Около 13 часа при остър завой колесен трактор с прикачена селскостопанска фреза, отнел предимствата при разминаване и ударил с фрезата лек автомобил „Хюндай”, съобщиха от пресцентъра на МВР-Пловдив.

Тракторът бил управляват от 29-годишен мъж от Брестовица, а колата от 76-годишен, който бил с изтекло през 2008 година свидетелство за управление. Водачът на леката кола е настанен в болница. На 74-годишната му съпруга е била оказана медицинска помощ, след което тя е била изписана за домашно лечение
Трима младежи пострадаха при пътен инцидент в Пловдив. Тази нощ на кръстовището на бул.”Пещерско шосе” и ул.”Момина сълза” лек автомобил „Фолксваген Голф”, при движение с несъобразена скорост се блъснал и в стълб за осветление и го бутнал. Фолксвагенът бил управляван от 20-годишен иракски гражданин без книжка. Водачът на колата и единият му спътник са настанени в болница. На третия пътник в колата е оказана медицинска помощ, след което той е бил изписан за домашно лечение.