Драма във Враца, 7 гола, пак смешен съдия и Ботев - ЦСКА 3:4

Спорт

06-04-2013, 17:16

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Александър Костадинов свири три дузпи и показа два червени картона

ЦСКА се върна на победния път във Враца, съобщи.

 

"Армейците" победиха с 4:3 местния Ботев, но отново не впечатлиха с игра. В главно действащо лице на терена обаче за пореден път се превърна съдия. Този път неадекватникът в черно се казва Александър Костадинов. Той първо не изгони Костадин Стоянов от ЦСКА за игра с ръка в пеналта, а после прати под душовете за същото Николай Маринов от Ботев. През второто полувреме Костадинов даде доста пресилена дузпа за домакините за неволна игра с ръка на Марсиньо. Като цяло в мача реферът свири три дузпи - две за "зелените" и една за гостите, и показа червен картон още на Мишел Платини от ЦСКА. Бразилецът ще пропусне изключително важния мач с Лудогорец през седмицата. Днес за пореден път видяхме колко трагични са футболните ни съдии. ЦСКА пък продължава да е на тяхното ниво, защото позволи на Ботев да изравни цели три пъти, при положение че на игрището имаше 11 в "червено" и 10 от домакините в това време. Ето как се разви двубоя във Враца:

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ПО МИНУТИ:

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ


5 - ГОООЛ ЗА ЦСКА! Бразилецът Марсиньо вкара първия си гол с червената фланелка. Той се разписа от пряк-свободен удар вдясно от наказателното поле на Ботев. Топката премина през купа от играчи в пеналтерията, в последния момент Куанг я отклони леко и излъга Здравко Чавдаров. Попадението бе записано на името на Марсиньо.

 

9 - Пак уникален пропуск на Нджонго Присо. От съвсем чиста позиция, на три метра от вратата, футболистът на ЦСКА не можа да преодолее Здравко Чавдаров. В пореден мач неадекватен Присо се проваля пред гола.

 

11 - ГОООЛ ЗА БОТЕВ! Илия Илиев изведе добре Александър Якимов, който успя да се измъкне от Томас Черни. Костадин Стоянов се хвърли пред топката и игра с ръка, за което получи само жълт картон, а можеше спокойно да бъде изгонен. Съдията Александър Костадинов даде дузпа. Зад топката застана Андрей Атанасов, който изравни - 1:1.

 

17 -Вратарят на Ботев Здравко Чавдаров не успя да избие добре една топка. Николай Маринов игра с ръка, точно както и Костадин Стоянов. Съдията Костадинов се изложи, показвайки двоен аршин, като изгони с червен картон футболиста на "зелените". Дузпа за ЦСКА!

 

18 - ГОООЛ ЗА ЦСКА! Мишел Платини хладнокръвно отбеляза от бялата точка в долния десен ъгъл на Здравко Чавдаров.

 

19 - И треньорът на Ботев Антони Здравков бу изгонен от съдията. Сухия буквално полудя, взе картоните от ръката на рефера и ги скъса демонстративно.

 

30 - Добра възможност се откри пред Дарко Савич. Защитникът на Ботев обаче се засуети и не отправи удар към вратата на ЦСКА.

 

32 - Нджонго Присо напредна по дясното крило и центрира към включилия се ляв бек на ЦСКА Михаил Венков. Последният би с глава, но неточно в аут.

 

35 - ГОООЛ ЗА БОТЕВ! След центриране от пряк свободен-удар отляво на наказателното поле на ЦСКА, Петър Альошев бе изпуснат от "червената" защита, извиси се над всички и с глава попари Томас Черни.

 

45 - Нямаме новина - Нджонго Присо отново направи уникален пропуск. Слабакът бе изведен от Венци Василев в перфектна позиция за гол - на два метра от вратата. Напълно сам в наказателното поле, камерунецът би високо над горната греда.

 

КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ

НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ

 

50 - Якимов финтира Лукас Саша и на скорост отправи силен удар към врата на Черни, но топката мина встрани от левия стълб.

 

60 - Контра за Ботев. Илия Илев пое топката, преодоля Костадин Стоянов, който се подхлъзна малко след центъра на терена и падна, продължи напред, подаде на Якимов, а той към Атанасов. Нападателят стреля, но уадарът му бе отразен от Томас Черни.


63 - ГОООЛ ЗА ЦСКА! Звездата на "червените" Мишел Платини бе изпуснат на границата на наказателното поле. Бразилецът си пое добре топката и с топовен изстрел от далечно разстояние разстреля Чавдаров. Така гостите поведоха за трети път в мача.

 

64 - Присо центрира в пеналта на домакините, в опит да изчисти бранител на Ботев отклони топката в гредата на собствената си врата.

 

74 - Нов гаф на съдията Александър Костадинов! Илия Илиев центрира в пеналта на ЦСКА, Марсиньо скочи за топката, която се удари в ръката му. Бразилецът игра неволно с ръка, дузпа нямаше, но реферът даде такава.


75 - ГОООЛ ЗА БОТЕВ! Ветеранът Илия Илиев бе точен от бялата точка.

 

76 - ГОООЛ ЗА ЦСКА! "Червените" повеждат отново още в следващата минута! Лукас Саша бе намерен в наказателното поле на домакините и с неспасяем удар в долния ляв ъгъл на вратата на Здравко Чавдаров направи резултата 4:3 за "армейците".

 

83 - Червен картон за Мишел Платини! Бразилецът изпусна нервите си и получи жълт картон за това, че бутна противников играч, последва нова невъздържана реакция - изрита бутилка, намираща се на терена и получи втори жълт и респективно червен картон.


КРАЙ НА МАЧА