Владимир Зафиров: Заслужавахме поне точка срещу Левски

Спорт

07-04-2013, 20:46

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Всеки мач за нас е финал, заяви защитникът на Берое

Защитникът на Берое Владимир Зафиров заяви, че той и неговите съотборници са заслужавали поне точка от гостуването на Левски. Заралии загубиха с 0:2 на „Герена”, като превъзхождаха „сините” в началото на срещата и през цялото второ полувреме. Техен гол беше отменен поради спорна засада. По думите на Зафиров Берое е превъзхождал Левски дори физически.
 
„Бяхме мотивирани. Първите 20 минути загубихме този мач, след това надиграхме отбора на Левски. През второто полувреме много по-добре стояхме от тях и заслужавахме поне точка. Не искам да го коментирам съдията”, каза Зафиров.
 
„Всеки мач за нас е труден, всеки мач играем за победа. Мачът с Ботев е труден, надявам се, че ще победим. Всеки мач е като финал за нас, имаме нужда от точки. Надявам се да се представяме на ниво и да побеждаваме. Физически нямаме проблем. Даже физически по-добре стояхме от Левски. Това не е тема за размисъл в нашия отбор. Играем за победа и това е.”

„Афиширали сме, че гоним купата и дай Боже да постигнем нещо. Играем добре у дома, победихме Славия предния кръг и очаквам да ги победим пак. И двата мача да се представим добре, да ги победим, да ги отстраним и да се класираме за финал.”