Бебе оцеля по чудо! Опел се заби в ТИР

Крими

08-04-2013, 11:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Деца на 2 и 6 години са ранени

Съпрузи и трите им деца катастрофираха в Ягодово вчера. Около 07.30 часа на кръстовище в селото лек автомобил „Опел Астра”, управляван от 42-годишен турски гражданин, отнел предимството и се блъснал в товарен автомобил „Волво”. Водачът на опела е настанен в болница в Пловдив с фрактура на ключица и травма на главата. 37-годишната му съпруга, синът им на 6 г. и дъщеря им на 2 г. са с различни травми. След оказаната им медицинска помощ те са били изписани за домашно лечение. В опела е пътувало и 11-месечно бебе, което е без наранявания.

Пак в Ягодово около 15 часа вчера неправоспособен водач предизвикал пътен инцидент и избягал. На кръстовището на ул.”Васил Левски” и ул.”Родопи” лек автомобил „Фиат Уно”, управляван от 39-годишен, поради неспазване на дистанция блъснал отзад намаляващия скоростта „Фолксваген Голф”. След случилото се той напуснал местопроизшествието, но около 18 часа се явил сам в сектор „Пътна полиция”. При произшествието е пострадал 27-годишен пътник във фиата.

Три жени бяха ранени при катастрофа на пътя край Карлово. 22-годишен асеновградчанин, при движение с несъобразена скорост в завой излязъл вляво от пътя е се блъснал в предпазна еластична ограда. Пътуващите в колата две жени на 31 г. и 22 г. са с травми. След оказаната им медицинска помощ са били изписани за домашно лечение.

През изминалото денонощие на територията на областта са станали 13 пътни произшествия с материални щети. Регистрирани са и още четири катастрофи с 11 ранени.