Блатечки тормозел дъщерята на Николай Гигов

Булевард

08-04-2013, 17:52

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ели се закотвя за един месец в Пазарджик, част е от екипа на кандидата за депутат Илияна Йотова

Актьорът Асен Блатечки тормози дъщерята на футболния президент Николай Гигов - Ели, научи репортер на Sportline.bg. Тя е преследвана от напористия секссимвол на българското кино и за малко не отнесе и пердах. Това обаче е част сериала "Фамилия", който снощи тръгна по bTV. Там тя играе ролята жена на магистрат, когото героят на Блатечки преследва и в крайна сметка успява да я изненада и да се свърже с него, въпреки усилията й да го скрие.

Това не е първата роля в киното на бившата телевизионна водеща на предаването "Спортна треска" по БНТ и "Здравей България" по Нова тв. Преди няколко години Ели Гигова имаше роля и във френска продукция, която беше заснета в България. В нея тя играеше ролята на дама от военния корпус на страните победителки във Втората световна война. Тогава Ели беше избрана не само заради червената й по това време коса, но и заради отличния й френски.

Повече от година Гигова загърби публичните и светски прояви. Раздели се с гаджето си Петко Димитров и стана част от екипа на евродепутата Илиана Йотова в Брюксел. Днес обаче Ели Гигова се върна в България и цял месец ще живее в Пазарджик. Тази промяна е заради Илиана Йотова, която се гласи да става народен представител от Пазарджишкия район. Тя е водач на листа за предсрочните парламентарни избори от квотата на БСП. Ели Гигова ще помага на "шефката си" да си осигури място в следващиа парламент.