Днес стават ясни новите треньори на „нафтата”

Спорт

08-04-2013, 18:16

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Тренировката е насрочена за следобед на базата в Долно Езерово

Днес ще бъде обявен новият старши треньор на Нефтохимик. До момента няма фаворит за поста, но се разбра, че се водят активни разговори за това.

Днес  досегашният старши треньор Димчо Ненов и неговите помощници ще си вземат довиждане с футболистите. Тренировката е насрочена за следобед на базата в Долно Езерово. Очаква се тя да бъде водена от новия старши треньор на отбора. Ако обаче не бъде намерен подходящият човек до утре,  не е изключено заниманието да се води от някои от треньорите в школата на отбора. Както е известно шеф на ДЮШ на Нефтохимик е опитният и доказан специалист Димитър Стойчев, който в продължение на дълги години е водил отбора в елитната група. В школата работят  още Ганчо Евтимов, Веселин Шулев, Антон Николов, Иван Дончев, Георги Иванов и Милен Христов. Дали изборът ще падне на някой от тях, може само да се гадае.

Стана също така ясно, че раздялата с досегашния треньорски щаб е протекла цивилизовано и с респект към досегашните треньори, на които ръководството на клуба е изказало благодарност за себераздаването и работата с отбора до момента. Като повод за решението се изтъкват незадоволителните резултати през пролетта. До момента отборът е изиграл 5 срещи като е допуснал две загуби, един равен мач на собствен терен и две победи.