Гергана Стоянова релаксира в Бургас

Бургас Лайф

09-04-2013, 10:35

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Премиера на "Дървото на живота" обра овациите в Бургас

Актрисата и настояща шефка на филмова продукция идва до града заради родители и приятели

"В Бургас се чувствам като в неделя следобед", споделя шефката на филмова продукция, водеща, сцеристка и актриса Гергана Стоянова.

В родния си град тя може да отскача за много кратко време, но се възпозва от всяка възможност, за да бъде с близките си хора.

"Понякога идвам между два работни графика само за да се видя с родителите ми, защото те често ми се сърдят че не им обръщам внимание, а сега с новия проект става още по-трудно", споделя Стоянова. Тя обаче е много вдъхновена от новата си работа като шеф на историческата сага "Недадените”, тъй като в подобно амплоа влиза за първи път.

Според нея идва нова ера за българското филмово производство и това става с два много силни проекта като историческия сериен филм, който в момента тече по ТВ7 "Дървото на живота” и настоящия й ангажимент.

"Проучвания в световен мащаб показват, че най-предпочитаните филми са тези, свързани с историята и аз мисля, че именно тези два филма ще задоволят очакванията на зрителите”, смята още Гергана Стоянова.

Въпреки че по-често присътва пред камера като водеща на популярни тв предавания и във филми, тя твърди че в момента не и липсва светлината на прожекторите.