Адел и закачлив албум? Предстои да чуем

Булевард

09-04-2013, 10:50

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата сменя стила, познат от албумите "19" и "21"

Адел готви нов албум, с който да се завърне с гръм и трясък на сцената след като през последната година се бе отдала на майчинството.

Тя ще промени тотално стила на песните, с които превзе музикалните компании и заяви, че феновете ще чуят един "закачлив" проект.

В помощ на британската певица за създаването на свежото звучене ще бъдат композитора на групата Florence and The Machine Кид Харпун и с продуцента на инди бандата Arctic Monkeys Джеймс Форд.

"Адел иска да е в крак с времето и опитва да създаде ново звучене, което да е колкото се може по-закачливо. Тя създаде първокласен екип и е уверена, че той може да й помогне да постигне успеха на първите си два албума. Това не е лесна задача, тъй като светът няма търпение да чуе новите й песни", разкри запознат източник пред таблоида "Сън".

Дебютният албум на Адел "19" излезе пред 2009 г., а "21" го последва три години по-късно. Преди време 24-годишната певица заяви, че трябва да минат няколко години преди да издаде третия си студиен албум.
"Представям си, че ще съм на 25 или 26 години, когато излезе следващият ми диск, тъй като още дори не съм мислила за него. Ще изчезна и ще се завърна с албум, когато той е достатъчно добър", сподели певицата.

След излизането на последния й диск Адел роди първия си син Анджело от годеника си Саймън Конеки през септември м. г. и спечели няколко награди за парчето си Skyfall към последния филм за Джеймс Бонд на церемонии по-рано тази година.