Гол масаж ли вади Николета от къртичината?

Еротиката в риалито едва ли е допаднала на съпруга й Валери

"Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива! Ако искате слава - тук е мястото, пари - също". Това написа в своя дневник Николета Божинова и се очаква днес окончателно да напусне шоуто "Къртицата".

Тя е категорична, че мястото й е до съпруга й Валери и дъщеря им.

Има ли някой, който обаче вярва на нейните думи? Дори да са искрени, плеймейтката си е изградила такъв имидж, че трудно някой ще се хване за тях. Николета да се откаже от реклама? Да жертва солиден хонорар? Е такова животно нема, би възкликнал някой шоп...

Божинова стана известна покрай конкурс на "Плейбой", голи корици на различни издания, връзките си с популярни мъже и накрая - шумната сватба с Валери.

 

В самото шоу също не дава вид на семейна жена, ако се съди по флиртовете с изгонения Мишо.

Върхът на нейните семейни ценности обаче бе масажа на представителя на гражданската квота Тодор, поръчан от самата Николета. Влюбената в мъжа си и детото си пловдивска красавица явно е била доста схваната, тъй като предпочете цялата процедура да протече на голо. За Тодор има слухове, че е неин братовчед, но от предаването твърдят, че са само приятели. Каквато и да е истината, зрителите станаха свидетели на гореща еротичната сценка, за кеф и на продуцентите.

Едва ли обаче голия гръб и намачканият под вещите пръсти на Тодор силикон са били приятна гледка за Валери Божинов.  

Той дори се заканил да поиска развод и да отреже Николета от всякакви парични потоци, твърди Hotarena. А те са доста по-големи със сигурност от хонорара на "Къртицата".

Шоуто обаче тепърва започва. Със сигурност и Николета ще се изповяда по темата при своя приятел Карбовски, остава да видим и дали ще разбие с поведението си твърдението на първия изгонен в предаването Мишо. А именно, че с нея може да се говори за мода, секс и подобни приятни теми...