Малин Орачев поема старшата на акулите

Спорт

10-04-2013, 06:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

До момента Орачев водеше подготвителна група в школата

Малин Орачев е новият старши треньор на юношите (старша възраст) на Черноморец. Орачев поема отбора от Антон Спасов, който по-рано днес стана старши на първия отбор на Нефтохимик, устремил се към промоция в "А" група.

По ирония, Орачев и Спасов са най-добри приятели и извън терена. От друга страна пък Орачев познава много добре тази генерация в Бургас, тъй като миналата година ги води в Елитната група до 17 години. Сега той ще дебютира тази неделя при по-големите като гост на Левски на стадион "Георги Аспарухов".

До момента Орачев водеше подготвителна група в школата. Бившият полузащитник на Черноморец Ангел Стойков пък се връща в родния си клуб като треньор на децата, родени 1998-а година. Малките "акули" са тотални лидери в зоналната група с 12 победи от 12 мача и почти сигурно ще играят на финалите на републиканското първенство. Стойков е бивш футболист още на ЦСКА, Славия, Спартак Варна, Марек и два кипърски отбора - Неа Саламина и Акритас Хлоракас. Миналата година той работи в другия градски отбор - Нефтохимик.