Какъв мъж си търси Гергана?

Пловдив Лайф

10-04-2013, 11:53

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Гласът на фолк дивата звуча над Егейско море. В Пловдив пристигна директно от Измир

Позабравената в последно време Гергана посети Пловдив. При нас певицата пристигна директно от Измир. Красивата певица бе пътувала 12 изтощителни часа, но въпреки това нямаше търпение да се появи пред феновете си. Ентусиазмът, с който контактува с публиката, бе повече от заразителен. Барбито сподели, че престоя в Турция много й е харесал. От там тя взела някои от любимите си сладки изкушения – локумче. На своя приятелка пък носи специален подарък – синьо око, което да я пази от уроки. Гери обаче не купила такова за себе си, за да има причина да се върне в Измир скоро, сподели самата тя.

Лакомствата обаче не са навредили на фигурата й. В това се убеди с очите си  репортер на Plovdivutre.bg. Била на диета до момента, в който не стъпила там.

"Може даже да съм качила 3 килограма, не зная", каза тя.

Простено й е! Кой би устоял на такова изкушение? Освен няколко излишни килца, Гергана се върна в България и с нови приятели. Гостоприемството на турците й направило страхотно впечатление. Обиколила е и  повечето забележителности в Измир. "Бях на Часовниковата кула, това е символ на града. Също бях поканена като гост в най-слушаното радио там.", споделя тя.

За първи път в ефира на турското радио, простиращо се в целия район на Егейско море, звучали  песните на нашето момиче.

Тази година певицата се снима за известно модно списание у нас облечена с булчински рокли. Фолк дивата се харесала като булка, въпреки че било само за фотосесия. Желае скоро да мине под венчило, но все още не се е появил този, който да я отведе до олтара.

Какъв мъж си търси Гергана?

"Да бъде силен. Да ме търпи, защото не съм лесна. Имам много труден характер", разкри тя. Но си и пожела женихът й да не обича много сладко, за да има повечко за нея.