Големи имена от бг музиката заедно в помощ на момиче

Бургас Лайф

10-04-2013, 17:22

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Родни звезди излизат на сцената на НХК за 19-годишната Таня

Популярни български изпълнители ще се съберат на една сцена утре - 11 април, без притеснения от жанрови различия за да подкрепят в лечението едно болно бургаско момиче.

Големият концерт в помощ на Таня Гъркова ще се състои от 7 вечерта в залата на НХК в града. Тя е на 19 години е страда от тежка форма на церебрална парализа. Семейството й трябва спешно да събере сумата от 4 200 евро, за да бъде изпратена на лечение и рехабилитация в полска клиника. Заради трудност в ъбирането на средствата за Стоянка, момичето вече е изтървало една от процедурите. След тяхното приклйючване пък ще са необходими още 16 000 евро за операция в Германия.

С тази цел в Дома на нефтохимика в четвъртък на сцената ще пеят Тони Димитрова, Рафи Бохосян, Дичо, фолк певицата Анелия, както и Константин, Тони Дачева, Магда, Стиляна Христова, Богомил Бонев, а водещ на събитието ще бъде Драгомир Драганов. Цената на билетите за музикалното шоу ще са на цена от 7 лева. 

Организаторите на благотворителния концерт са категорични, че няма да спрат до тук в набирането на средства за момичето, а ще има и други прояви за каузата.

Всеки желаещ да помогне може да го направи като се включи в дарителска кампания, изпращайки смс с текст DMS TANIA на номер 17 777.