Кайзера се отчая - хвърли оставка

Спорт

10-04-2013, 19:59

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

И при победа над Черноморец щях да си тръгна, заяви Тодоров

Отчаяние в Миньор! След несигурната обстановка и почти сигурното изпадане на тима пернишкият тим остана и без треньор, 9 кръга преди края на шампионата. Николай Тодоров–Кайзера се отказа да се бори и хвърли оставка. Той сподели, че решението му не е повлияно от загубата от Черноморец с 0:1, а е вследствие на несигурното финансово положение в клуба.

 

"Подавам си оставката. Не е плод на емоции, не е заради днешната среща, така бях решил. Имахме разговори с ръководството. Много неща натежаха. Да, най-важното, но не и последното, е финансовата нестабилност на клуба. И при победа срещу Чероморец щях да си подам оставката. Не си тръгвам обиден от Миньор, оставам с добри чувства към отбора и града. Току-що съобщих на ръководството”, заяви Кайзера слд мача.

 

Той изрази съжаление, че се разделя с тима след загуба. "Загубихме от наша грешка. Допуснахме ранен гол, който се оказа решаващ. Слабо първо полувреме - дадохме пространство на Черноморец, дадохме им да водят играта. Коренна разлика през второто полувреме, но не успяхме да отбележим гол. Не можехме да си завършим атаките. Имахме едно 100-процентово положение на Петър Петров, където вратарят спаси, но другото бяха пробиви, в които липсваше последния пас", обясни треньорът в оставка.