Вкараха Радина Кърджилова в къртичината (СНИМКИ)

Актрисата влиза със статут на специален гост

Любимата на Деян Донков, Радина Кърджилова, вече е част от най-мащабното риалити в България. Двамата се срещнаха насаме в базата, докато останалите участници бяха заели местата си в пещерата.

Бурни емоции пламнаха между влюбените още щом се видяха. Те не можеха да се нарадват един на друг и потънаха в прегръдките си.

Без да спира да пълни устата и дробовете си с тютюнев дим Донков нацелува гаджето си, така се роди нов вид целувка, опушена.

След като се насладиха на краткото усамотение, Деян и Радина се отправиха към пещерата, за да се присъединят към останалата част от групата.

Според визитката й в шоуто, Радина Кърджилова е на 26 г. от София. Тя завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков и Ивайло Христов. Талантът й не остава незабелязан и тя започва да играе в постановките на Модерен театър. Днес Радина е една от най-популярните млади актриси, любимка на публиката, звезда в хитови български сериали.

Преди година Радина среща любовта в лицето на българския Дон Жуан – актьорът Деян Донков. Именно за да бъде до мъжа на живота си, тя прие да участва в Къртицата.