Почеканов: Ботев (Вр) е най-смешният отбор, идвал на Лаута

Спорт

11-04-2013, 11:16

Снимка:

lokomotivpd.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Трябваше им само одеяло и сандвичи като на пикник, изригна изпълнителният директор на Локо

Изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов коментира пред клубния сайт последния мач на тима, загубен с 0:1 от Ботев (Враца).

„В този двубой станахме свидетели на 4 прецедента. Първият от тях бе историческият за нас първи двубой на осветление на Лаута. Останалите 3 обаче могат да претендират за абсолютни рекорди в историята на футбола”, започна изявлението си Почеканов.

„Вторият прецедент е най-дългото симулативно лежане на футболисти по време на мач – близо 70 минути гостите се търкаряха по терена, което мисля, че е абсолютен рекорд.

Третият прецедент от вчера е най-дълго извършваната смяна в историята на футбола – цели 4 минути бяха необходими на футболиста Николай Николов да напусне терена, а на негово място да влезе друг.

Четвъртият рекорд на гостите от Враца беше едновременното лягане на трима техни футболисти, за да искат лекарска помощ. По един или по двама се е случвало често, но трима играчи едновременно също си е абсолютен рекорд.

Ботев (Враца) е най-смешният отбор, който е идвал в Пловдив. Те пристигнаха на Лаута не да играят футбол, а на екскурзионно летуване. Трябваше само да си изкарат одеяло и сандвичи, като на пикник. Е, вместо сандвичи, им даваха достатъчно вода да пият през целия мач”, завърши изказването си изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов.