Николета се завръща в КЪРТИЦАТА, става водеща

Пловдив Лайф

11-04-2013, 15:54

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Дебютът й е още утре

Николета Лозанова видя семейството във Верона и побърза да се върне в "Къртицата". След като се отказа от състезанието, моделката става водеща в шоуто. Тя ще бъде домакин на дневните епизодите на риалитито. Дебютът й е още утре. Красавицата ще се изявява всеки понеделник, сряда, петък и събота, пише vsekiden.

Николета има изключителен потенциал за телевизионна водеща, защото камерата я обича, тя се чувства комфортно в студиото и съм убеден, че я очаква супер успешна телевизионна кариера. Щастливи сме да обявим, че тя ни се довери и реализацията й като телевизионно лице започва именно в "Къртицата", коментира продуцентът и водещ на формата Иван Христов.

Благодарна съм на ТВ7 и Иван и Андрей, че ми дават шанс да реализирам мечтата си да стана телевизионна водеща. Смятам, че "Къртицата" е най-доброто риалити шоу, правено в България до момента, и много се радвам, че ще бъда негова водеща. Мотивирана съм да дам всичко от себе си - нещо, което доказах и по време на участието си в предаването, коментира Николета Лозанова.

Тя репетира всеки ден за новата си роля. Красавицата сподели, че "заселниците" и животът в Базата вече й липсват и се радва, че ще може да бъде близо до тях, макар и по различен начин.