ВМРО драсна клечката на политици, първи пламна Костов (СНИМКИ)

Политика

11-04-2013, 16:34

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ВМРО раздаде огнено правосъдие

Ахмед Доган и Сергей Станишев горяха заедно пред Съдебната палата в София

Предизборната кампания на ВМРО тръгна с огнен ход. Под мотото "Време за възмездие" днес водачи на листи от цялата страна, членове и симпатизанти на организацията се събраха пред Съдебната палата в София. Там поставиха чучела на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски, Иван Костов и Ахмед Доган. Облечени в затворнически дрехи и завързани с верига през врата, членовете на ВМРО драснаха клечката на шестте ликове на водещите политици у нас.

Първа падна главата на Иван Костов, последва го Сергей Станишев. Това предизвика ироничен смях в насъбралата се наоколо тълпа от около 50-тина души. Бойко Борисов също се търкулна на асфалта, но Цветан Цветанов и Ахмед Доган останаха на мястото си до края.

Чуха се подмятания като: "Дайте им огън" и "Трудно горят гадовете".

"Нека, нека, така трябва. Виновни са за всичко, заради тях сме на тоя хал", жужеше тълпата. Част от присъстващите бяха категорични, че "няма да плащат помощите на циганите".

Случайни минувачи също бяха привлечени от акцията на войводите и макар да не знаеха за какво става въпрос, иронично и от части доволно се подсмихваха на търкулналите се глави пред Съдебната палата.

Зад пламтящите фигури членове на организацията развяваха обърнати трикольори.

"Ние целим да събудим българския народ, който очевидно е във война със собствената си държава. Затова сме обърнали знамената на обратно", коментира за Bulgariautre.bg Александър Димитров, водач на листата в Перник.

От ВМРО заявиха, че от утре започват с обърнати знамена напред и нагоре.

Накрая бутнаха на земята чучелата със задоволство и закриха първата си огнена предизборна кампания на ВМРО.