Пистолет ниже кондом за секунди (ВИДЕО)

Пловдив Лайф

11-04-2013, 17:20

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Устройството за мераклии има малък дефект - боли!

Немският изобретател Йорг Шправе конструира ръчно устройство за поставяне на презервативи. Със своята разработка той се надява да получи финансиране от фондацията на Мелинда и Бил Гейтс в размер от 100 хиляди долара.

На външен вид уредът наподобява  пистолет за силиконово лепило. Презервативът се поставя в "дулото му", след което се разпъва автоматично посредством издърпването на специални лостчета. При натискане на спусъка кондомът се изстрелва към поставения близо до "цевта" полов орган.

Автоматът още не е съвсем усъвършенстван и предизвиква известна болка след изстрелването на латексовото предпазно средство, но Шправе твърди, че работи върху "омекотяването на удара". В пуснат в мрежата видеоклип немският рационализатор от гр. Бургкунщат демонстрира действието на своя пистолет върху бронзова имитация на пенис. Само за 2 дни клипчето, с презентацията на немското изобретение, е гледано от около 2 милиона потребители в YouTube.

Фондацията на Мелинда и Бил Гейтс обещава финансиране от 100 хиляди долара на всяка нова разработка, способстваща за намаляването на разпространението на венерическите болести и случаите на нежеланата бременност, отбелязва бТВ.