Времето в петък: 20 градуса сгряват Пловдив

Мисия Пловдив

11-04-2013, 20:04

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Слънчево ще е над цялата страна

Топъл петък очаква пловдивчани. Температурите в града ще достигнат до 20 градуса. Единствените неудобства може да бъдат породени от променливата облачност, която предвиждат синоптиците.

Ясно и тихо ще е приз нощта, температурите ще са до около 9 градуса. Предимно слънчево ще бъде утре в страната. Ще се появи висока облачност - над Западна България още преди обяд, над централните райони в следобедните часове, а над източните чак към края на деня. В източната половина от страната ще духа слаб южен вятър. Максимални температури ще са между 18° и 23°.

Над планините също ще се появи висока облачност. Ще духа слаб югозападен, по най-високите и открити части умерен западен вятър. Максимална температура на 1200 метра 13°, на 2000 метра 6°.

В събота облачността ще се увеличи и по-късно през деня на отделни места, главно в планинските райони, ще превали дъжд. В неделя над по-голямата част от страната ще преобладава облачно време. На места отново ще превали. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили до умерен. Температурите също ще се понижат и максималните ще са между 14° и 19°, предава Фокус.