Бургас в надпревара с 6 града за престижен приз

Мисия Бургас

12-04-2013, 06:00

Снимка:

община Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Виж как да гласуваш тук

Областна управа Бургас се впуска в съревнование за приз срещу още 6 български града. "Да чуем младото поколение, то има какво да ни каже за безопасното движение по пътищата" е мотото на тазгодишната практика, в която Бургас ще се изправи срещу София, Варна, Перник, Разград, Смолян и Велико Търново. 

Миналата година администрацията на Гребенаров успя да грабне приза за най-добра практика, тази година за втори път е сред номинираните. През 2012-а инициативата за създаване на възможности за изява на бургаските таланти, осъществявана съвместно с Музикалното училище, събра над 2700 гласа. Съгласно условията на организаторите "Фондация за прозрачни регламенти", статуетката остава завинаги собственост на администрация, която я спечели три поредни години.

През изминалата година Областна администрацията и сдружение "Младежки глас" насочиха усилията си към създаване на взаимодействие между институциите, сътрудничеството и провеждането на активна информационна политика за превенция на пътнотранспортните произшествия. Бяха проведени срещи-дискусии с активното участие на младите хора и отговорните за безопасността по пътищата институции. Новата 2012-2013 учебна година стартира със съвместни инициативи за подобряване безопасност на движението осъществени от Областна администрация Бургас, сдружение "Младежки глас", фондация "Безопасни улици от Валя", учители и ученици от училищата в областта.

Победителят в конкурса и тази година ще бъде избран чрез гласуване на интернет страница на "Фондация за прозрачни регламенти". Подкрепата си за Областна администрация Бургас може да дадете по следния начин:

1.Посетете сайта на Фондацията - тук

2.Дайте своя глас чрез бутона "Гласувай"

3.Попълнете e-mail и име

За да бъде реално отчетен вашия глас е необходимо да го потвърдите от е-мейла, който сте посочили при гласуването.