Копиеносци в "Къртицата"

Булевард

12-04-2013, 06:33

Снимка:

ТВ7

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Участниците си го забиваха яко, срещу Азис застана Меги

По време на вчерашния лайф по ТВ7 участниците в "Къртицата" имаха възможност да номинират своя заподозрян и да го изпратят на тест дуел срещу Азис, който бе номиниран от зрителите на зрелищното шоу.

Кирил, Тодор, Гибона, Жени, Емануела, Азис забиха копие в краката на Миглена.

Миглена подозира Жени и си заби копието пред нея. На третото копие Миглена ревна, оказва се че психоложката е със най-слабата психика. Жени Калканджиева показа ясно, че не понася Меги: "Когато изляза и стане ясно, че не съм къртицата искам да обещаеш, че ще си скъсаш  дипломата, не разбираш от хора и от психология", каза миската.

Джафкането по женски продължи до края на номинациите, изразяващи се в забиване на копие в краката за заподозрения.

Освен категоричните шест копия, насочени към Миглена, другите подозрителни са:

С четири копия, на косъм от финален тест се оказа Велислава, която бе обстреляна от Любо, Марияна, Икебаначо и Кристина.

С по две копия са Любо и Гибона като за Любо гласуваха Тони и Килата, според тях той е словесен еквилибрист, който се изживява като жълт журналист, а според Килата той е най-силния играч.

Гибона пък бе набоден на копие от Марина и Рут.

Баскетболистчето Любо се съмнява, че Тони се казва Александър в действителност, в типичния си провокативен стил, той обясни, че големия брат на състезателя се казва така и призова гражданите да проверят в регистъра. В крайна сметка обаче той го заби на Велислава.

Освен нея другите с по едно копие са Жени заподозряна от Миглена, Тони набоден от Велислава и Емануела, поставена по артистичен начин под съмнение от Донков.

Според водещите Емануела е топ певица и може би къртица, а тя отвърна радостно "Най-накрая някой мен да подозира".