Добро утро в петък!

Мисия Пловдив

12-04-2013, 06:57

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Отбелязваме Международния ден на авиацията и космонавтиката

Добро утро, пловдивчани! Последният ден на работната седмица ще е топъл. Сутринта термометрите показват 10 градуса, а в късния следобед градусите ще се вдигнат до 20.

Ще преобладава разкъсана обласчност с прокрадващо се слънце.

На 12 април отбелязваме Международния ден на авиацията и космонавтиката.

Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ ще проведат пресконференция на тема „Образованието в бъдещото на България – предизборно послание на синдикат „Образование-Подкрепа“ към политическите сили“ от 9, 30 часа в хотел „Империал“. Ще присъстват и конфедерации в образованието в Република Македония.

На срещата се очаква да бъдат дискутирани горещи теми в българското образование.

В музея на авиацията в Крумово от 10 часа денят ще бъде отбелязан официално.

Събитието ще започне с тържествен строй и приветствия, а след това ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на загиналите летци и авиационни специалисти. По-късно ще бъде спазена поставената преди няколко години традиция и в двора на музея ще бъдат засадени дръвчета гинко билоба.

Ще присъстват командващият ВВС на БА генерал-майор Константин Попов, представители на командването на ВВС, на военни формирования от Пловдивския гарнизон, личен състав от 24-та авиобаза Крумово, студенти от Технически университет – София, филиал Пловдив, ветерани.

Лекция на тема „Как да използваме най-ефективно медиите за реализация на своя бизнес“ ще се проведе от 11 часа във Висше училище по агробизнес и икономика. Темата ще представи главният редактор на сайта „Аз обичам Пловдив“ Николай Илчевски.

Партия ГЕРБ ще открие предизборната си кампания в нашия град. Събитието ще се проведе от 19:00 ч. в Античния театър в Стария град. Ще присъства и водачът на листата за Пловдив – Бойко Борисов.

В същия час в Концертна зала пловдивският оркестър и диригентът Пламен Джуров, солистът Димо Димо ще представят три от най-прекрасните романтични произведения "Зигфрид"-идилия от Р. Вагнер, Концерт номер 2 за пиано и оркестър от Лист и Симфония номер 4 от Менделсон- Бартолди.