Д-р Ризова извършва безплатна фетална морфология за бременни

УНГ специалисти и ортопеди ще преглеждат безплатно през април

Водещият специалист по акушерство и гинекология и началник на АГ отледението в МБАЛ "Черноморска – Бургас" д-р Снежана Ризова стартира безплатни прегледи за бременни в болницата.

Записванията за фетална морфология започват от днес, а кампанията стартира в началото на следващата седмица. Прегледите ще се извършват в понеделник, сряда и петък от 16.00 до 18.00 часа на датите 15, 17 и 19 април. Те са насочени към бременните жени, които са в периода от 18 до 24 гестационна седмица. Д-р Снежана Ризова ще приема пациенти след предварително запазен час на регистратурата на болницата, на телефон  -  056/ 707 606. При това изследване се оглеждат всички органи и системи на бебето.

В болницата в к-с "Меден рудник" продължават и безплатните прегледи на уши, нос и гърло за социално слаби граждани. Те ще се извършват от началника на УНГ отделението д-р Иво Парунов всеки понеделник от 10 до 11 часа до края на месец май. Също всеки първи работен ден от седмицата специалистът ще прави и прегледи на половин цена в рамките на час.

До края на месеца продължават и безплатните консултативни прегледи при началникът на отделението по "Ортопедия и травматология" в МБАЛ "Черноморска"– д-р Иво Гугалов.  Водещият ортопед - травматолог и специалист по протезиране и артроскопия е категоричен, че пациенти няма да бъдат връщани, независимо дали свободните часове са запълнени.