Направете подарък, дарете дом!

Мисия Пловдив

12-04-2013, 12:08

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчани ще могат да осиновят кученце от Общинския приют

От началото на седмицата в Общинския приют за безстопанствени кучета в Пловдив тече трескава подготовка за първата кампания по намиране на собственици на настанени в приюта улични кучета. Одомашнителната кампания ще се осъществи  в рамките на двете Национални киноложки изложби за кучета, които традиционно се провеждат в Цар Симеоновата Градина. За първи път обаче наред с чистопородни кучета и такива с международни участия и награди, пловдивчани ще имат възможност да видят и своеобразното "дефиле" на напълно неизвестните породи, които ще ни представят от Общинския приют за безстопанствени кучета.

След поредица козметични процедури, фризури и уроци по добро поведение, от около 30 пребиваващи в момента в приюта кучета, три се пребориха за удоволствието да ви се представят като подходящи за домашен любимец. Те заслужават да бъдат видени, да се сдобият с дом и грижовни стопани.

В събота в Цар Симеоновата градина от 10,30 часа ще бъде открит информационен център на Общинския приют, където ще получите информационни брошури, консултация с ветеринарен лекар, и ще се запознаете с нашите четириноги фаворити. Харесате ли се с някое от тях, ще можете да го вземете още на място. Кученцето ще получите безвъзмездно, с надлежно попълнен ветеринарен паспорт, с поставени всички необходими ваксини, обезпаразитено и чипирано.

Елате, направете си подарък-домашен любимец, дарете дом и любов на бездомно куче, призовават от приюта.

Вижте снимки на сладурите, които чакат нов дом!