Тонев: Дубъл или нищо, зависи от хората в съблекалнята

Спорт

12-04-2013, 13:26

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Срещу Локо (Сф) ще разберем дали са се жегнали играчите, заяви директорът

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че след треньорските промени в клуба съществуват два варианта за завършек на сезона за "сините" - да са пети и да отпаднат за Купата, или да спечелят дубъл.

"Миналата година по това време Левски бе много далеч от титлата и бе отпаднал от Купата. Сега можем да завършим на пето място и да отпаднем, а може да станем и шампиони, и да спечелим Купата. Всичко зависи от хората вътре в съблекалнята", коментира той.

"Още утре ще разберем дали са се жегнали футболистите от това, което им казах. Няма финансови санкции, просто спираме да им плащаме до края на сезона. През последните две седмици не бях влизал в съблекалнята, днес говорих само аз", добави шефът на "Герена".

Тонев коментира и темата с феновете на Левски, които в последно време не са на себе си от яд заради резултатите и играта на отбора. Нормално е феновете да бъдат изнервени, при условие, че от 2009-та Левски не е спечелил нищо. Но единственият начин да се извинят футболистите, е на терена, с добра игра. Очаквам утре да победим, с добра игра. Ако това се случи, предполагам, че и феновете ще са по-добре настроени към отбора", завърши "синият" шеф.