Шокиращо! Учителка насилвала момченца в забавачка

Животът

12-04-2013, 16:45

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Сигнала подал анонимен мъж, полицията работи по случая

Шокираща новина за системни изнасилвания на малчугани в забавачка в родопското село Юруково край Якоруда разтърси страната.

Анонимният сигнал до Агенцията за закрила на детето и полицията подал анонимен мъж. Той твърди, че разполага с доказателства за "педофилски действия" в забавачката, пише Всеки ден.

Една от учителките пред мен е говорила за педофилски действия, понаякога без да разбира, че е преминала границата и дори съм я хващал в такъв момент. Тогава тя обясни, че детето й било любимо и се криела с него в стаичка, за да не виждат другите деца, че го прегръща и целува, за да не ревнуват,  се посочва в сигнала.

"Детето беше русо, с бяла кожа, момче. Мисля, че има желания и към момиченца. Казвала ми е, че ги събува и ги целува и прегръща, защото й били много мили", описва извращенията мъжът, който е категоричен, че няма съмнения за блудствени действия, а е сигурен за брутални и системни изнасилвания. Едната от заподозрените е учителка, а другата е дъщеря на работничка в отдел "Закрила на детето" в Якоруда и я прикрива, тъй като й дължи пари, пише novini.bg.

Полицията и социалните служби в Разлог и Якоруда са започнали пълна проверка на сигнала.