Ето младата жена, заради коята стана клането в Сърбия

Животът

13-04-2013, 16:04

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Убиецът побеснял, когато разбрал, че синът му иска да се ожени за нея

Сръбско издание успя да издири младата жена, заради която се случи масовото убийство на 13 души в село Велика Иванча.

21-годишната Кристина Димитриевич бе показана в ексклузивен материал на сръбското издание "Телеграф", пише 24 часа. Основната версия е, че масовият убиец Любиша Богданович не одобрявал връзката на Кристина със сина му Бранко. Местни медии писаха, че момичето е проститутка от съседното село, а Любиша побеснял, когато разбрал, че синът му иска да се ожени за нея.

Младата жена обаче заявява пред вестника: "Познавах Бранко, синът на убиеца от дълго време. Запознахме се на рождения ден на малкия Давид Деспотович, когото Любиша също уби. И Бранко беше там. Никога не съм имала каквато и да е била връзка с него и всичко това са пълни измислици, плод на завист и ревност". Кристина отрича и да е проститутка.

Никога не съм стъпвала във фамилната къща на Бранко, с него бяхме само на "здравей и здрасти", като се засичали по центъра.

Помолена да коментира зловещата случка, тя а казва: "Любиша трябваше да убие само сина си, а не малкия Давид и семейството му".

В зверската трагедия загинаха шест жени, шестима мъже и едно двегодишно момченце. Вчера телата на убитите бяха погребани, самият убиец също вече е покойник.