ГЕРБ откри предизборната си кампания в Стара Загора

Новините

13-04-2013, 17:35

Снимка:

DarikNews.bg

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Лиляна Павлова набеляза пет приоритета за развитието на региона

Пред стотици членове и симпатизанти водачът на листата на ГЕРБ Лиляна Павлова откри предизборната кампания в Стара Загора.

Набелязани бяха пет важни приоритета за развитието на региона. Разширяване на връзката с Автомагистрала "Тракия",  изграждане на карго летище край Стара Загора, развитие на градската среда и превръщането на региона в туристическа дестинация, както и максимално използване и модернизация на енергийните мощности и намаляване на такса пренос са сред най-важните ангажименти на ГЕРБ за следващия мандат.

Основен приоритет на ГЕРБ в национален план ще бъдат развитието на малкия и среден бизнес, привличането на все повече инвеститори, които да открият нови работни места. Енергетиката също е ключов сектор, в който е нужно да се инвестира все повече.

Лиляна Павлова призна, че правителството на ГЕРБ е допуснало грешки, но заяви, че в условията на най-голямата икономическа и финансова криза, кабинетът Борисов е успял да запази стабилността в държавата. За вбъдеще тя обеща, че ГЕРБ има воля да работи здраво, но няма да дава празни обещания по време на кампанията.

Бившият министър на регионалното развитие и балгоустройстваото заяви категорично, че ГЕРБ няма да управлява в коалиция. Партията има волята да носи сама политическата отговорност за управлението на страната.

Лиляна Павлова определи опонентите си в 27-ми МИР като "интересни", а битката в региона нелесна и отново заяви намерението си да не залага на популизма, а да дава само реални и изпълними обещания по време на кампанията.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров изрази увереност, че старозагорци ще направят прагматичния избор с бюлетина номер 15 за листа с водач Лиляна Павлова.

Всички 22-ма кандидати за депутати от листата на ГЕРБ бяха представени пред стотиците симпатизанти и членове на партията в Стара Загора.