Мила Кунис и Райън Гослинг - искаме ви, искаме ви!

Двамата са най-сексапилните звезди според сп. Details

Сп. Details публикува класацията на най-желаните и сексапилни звезди, в която първите места са заети от Райън Гослинг и Мила Кунис.

За Гослинг са гласували 50% от участниците в анкетата, организирана от списанието. За него фенките буквално "си умирали" - когато актьорът съобщил, че временно иска да спре участието си във филми, се наложило за разстроените му почитателки да бъде открита специална служба за оказване на психологическа помощ - "Гослайн".

На второ място в списъка на най-желаните и секси мачовци е актьорът Зак Ефрон, следван от фронтмена на групата Maroon 5 Адам Ливайн. "Звездата на стриптийза" Чанинг Тейтъм е на четвърто място, а пети е 38-годишният Брадли Купър.

Най-желана и сексапилна при жените е американската актриса с украински произход Мила Кунис. Следва я моделът и актриса Кейт Ъптън, а на трето място е тазгодишната носителка на "Оскар" и
"Златен глобус" за участието си във филма "Наръчник на оптимиста" Дженифър Лорънс.

В класацията следват актрисата и майка на две деца Джесика Алба. След нея в списъка на най-желаните и сексапилни звезди се нарежда Меган Фокс. Любопитен факт е, че преди раждането на сина си тя заемаше само първите позиции в класациите по сексапил.