Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

14-04-2013, 10:00

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Комплексарът Люси и честити нови водещи - Николета и Златка

През седмицата станахме свидетели на поредното доказателство, че българския шоубизнес бъка с комплексари.

Поредният пример е режисьорът Люси, който излезе от сянката на фолк режисьор и се поласка от погледа на камерите в Dancing Stars.

Наднорменият Люси първоначално спечели симпатии с опита си да възвърне нормалния си външен вид. Но само за няколко дни развали тези впечатления с интервю, с което показа, че между краката има мъжки полов орган, но това е само природа. Трудно можем да си обясним защо след като в момента има гадже, иззе работата на жълтите медии и започна да занимава обществеността с някакви свои връзки с актриси, певици и моделки преди 15-20 години. Позволи си и квалификации кой какъв е под юргана, коя била майсторка в любовта и коя не. Подобно изказване си е чиста проба комплекс. Или Люси мечтае за отминалите дни, или има проблем в гащите и половия му живот е дисбалансиран като теглото. Но това си е негова работа и на Ани Хоанг. А режисьорът оттук нататък да не се сърди, че ще бъде част от ядрото на Митьо Пищова. На самохвалковците и нереализирани звезди.

Известната с известността си плеймейтка Николета Лозанова също позагуби блясък след влизането и скоростно излизане от "Къртицата". Опита се да изкара своето напускане като акт на дълбоко загрижена за семейството си, но отстрани изглежда повече от фалшиво. На семейната секс бомба толкова й липсваше Валери, че се подложи на гол масаж под пръстите на Тодор. Но не си мислете, че ще ни освободи от присъствието си заради разходки в парка с дъщеря й. Тя ще се завърне в ефира, в същото шоу, но вече като водеща. Нейната несбъдната до момента мечта.

Всъщност не е прецедент шоу програми да се поверяват на известни, които трудно връзват няколко смислени изречения без аутокю. Но у нас си е практика.

Освен Николета, още една плеймейтка ще изгрее на екрана - Златка Димитрова. Тя е не просто известнна с известността си, тя е известна като Злати IQ-то, Златка Географията, Черната Златка, Златка Европейската столица, предполагам следващия ще бъде Златка Артикулацията. Честито, драги зрители, забавлявайте се...

Време е да преминем към връзката между звездите и хранително-вкусовата промишленост. През седмицата излезе статистика колко печелят най-богатите българи, които надлежно си плащат и данъците. Предположенията класираха в първата петица Гальо Вафлата, мъжът до фолкпевицата Галена. Но ако си мислите, че изпълнителката закусва хайвер и обядва специалитети с трюфели - лъжете се. Галенчето залъгва глада си с народен продукт - кренвирши. Докато пътува между две участия в джипа си тя не се свени да забели кренвирш, независимо, че малцина знаят неговата съставка, а специалистите го определят като вредна храна.

Не знаем менюто на нейната колежка Алисия, но тя и нейното гадже - вратарят Николай Михайлов, определено имат несъотвествие в годините и държанието. Всеки може да нарича любимия си с каквито иска имена, но да парадираш с това не е просто завръщане към детството. Само за информация, Алисия нарича Ники "Балу", защото много спял като анимационното мече, а футболистът я глези с обръщенията "патенце" и "бебе".

Всъщност, много ни се иска част от така наречения роден хайлайф да последва примера на Кати Прайс. Британската бомба с наднормен силикон, която също стана звезда заради креватните си завоевания. У нас има много свои копия, но дали ще стигнат до нейното прозрение е друг въпрос. А именно - да се завърне на село.
Вярно, че нейната скромна къщичка в селцето Дърли, близо до Саутхемптън, е оценена на 4 млн. лири, но важното е да се насърчават подобни миграции.

Сексимволът Роби Уилямс пък се бори за парите на всеки свой фен и е готов на всичко, за да пълни залите. За да привлече повече публика за предстоящото си турне той обеща секс на сцената. "Планирам да правя много секс на сцената. Упражнявам се, но не публично и не е същото. Мога да ви обещая много гола плът и сексът ще бъде с мен самия". Само дано не е с Оли Мърс, който също ще бъде част от тура.

Неидентифициран обект, но не летящ, стана жертва на Джена Джеймисън. Най-голямата звезда в порното си извади рогата и показа, че жените в бранша не са само за удоволствие. Джена бе арестувана след като нападнала друг човек по време на едномесечния купон за рождения си ден, който бе на 9 април. Остава да разберем дали жертвата доброволно не е попаднала под ударите на едрогърдата блондинка.

Завършваме с един специален поздрав към всички с втръсналия ни кореец Сай. От два дни той ни зарибява с новата си песен Gentleman, която според нас е лошо копие на Gangnam Style.