Берое гостува на Монтана

Спорт

14-04-2013, 13:10

Снимка:

beroe.bg

Автор:

boshnakova1

Всичко от Автора

Още по Темата:

Берое излиза за победа срещу Монтана

Футболно първенство от XXII кръг на News7

Днес, 14 април, от 17:00 часа "Берое" гостува на "Монтана" в мач от XXII кръг на News7 футболно първенство. Срещата ще бъде предавана ексклузивно и единствено по beroe.tv в официалния сайт на “Берое”. За главен арбитър на мача е назначен Георги Йорданов от Габрово. Двубоят за старозагорци пропуска контузеният Емил Ангелов, също Игнат Дишлиев и Педро Еуженио, които все още не са готови на 100%. Извън групата остана и получилия в сряда червен картон Алберто Лоузейро.

Петър Хубчев даде почивка на Владимир Зафиров, Георги Андонов и Елио Мартинс, като ги остави извън групата преди важния първи мач за Купата на България идния четвъртък. Те проведоха днес индивидуална тренировка под ръководството на треньора от школата Петър Костадинов.

Два дни преди срещата бе проведена пресконференция, на която старши-треньорът на "Берое" изказа благодарност към всички фенове, които подкрепиха отбора по време на мача в сряда. "Най-важната ни задача е всъщност да не правим разлика между "Монтана", "Левски", "Ботев" и "Лудогорец". С достатъчно уважение се отнасяме към този отбор. В зимната пауза, поне като имена, привлякоха много добри футболисти и лично аз очаквах да бъдат една от приятните изненади в българския футбол. С достатъчно уважение се отнасяме към тях, за да ги подценим" – сподели още Хубчев.

"Представяме се на едно добро ниво и затова отиваме в "Монтана" да играем добре и да победим" – сподели Георги Динков пред beroe.bg относно предстоящата среща.
В класирането до момента "Берое" се намира на десето място с актив от 25 точки, а тимът на "Монтана" е на дъното на таблицата с едва 13.

През есента "Берое" измъкна равенство на "Монтана" в края на мача, като попаденията за "заралии" вкараха Георги Андонов и Елиаш да Силва.