Футболна съпруга втрещи фенове с огромните си гърди

Пловдив Лайф

14-04-2013, 14:04

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мишел, Мишел, не можеш да ги скриеш! Две шепи не стигат!

Уоу! Това сигурно тежи!“, бяха първите ни думи, когато видяхме напращелия бюст на известната англичанка Мишел Марш, пише hotzona.bg. Еротичната моделка винаги е имала огромни гърди, но след двете раждания размерът им е станал още по-внушителен.

Футболната съпруга се оттегли от моделството и се отдаде на майчинството, така че феновете й отдавна не бяха имали възможност да се насладят на тези двете чудеса на природата.

Слава богу, папараци успяха да издебнат Марш топлес на плажа и да я щракнат, докато се опитва да скрие огромните си гърди. Мишел, Мишел, не можеш да ги скриеш! Две шепи не стигат!

Звездата на Марш изгрява през далечната 2001, когато украси прочутата трета страница на „Сън“. Още тогава е очевАден потенциалът на Мишел и веднага става Най-популярният бюст на Острова.

По-късно се запознава с Роби Уилямс и между двамата пламва такава любов, че едва не стигат до олтара. Завъртяла се покрай музикалните среди, Мишел издава и първото си парче „I don’t do“.

С Роби се разделят и Марш се омъжва за друга звезда – футболиста Уил Хейнинг. Няколко месеца по-късно им се ражда дъщеря, а след това – и син. Тогава Мишел окончателно взима решение да спре с еротичните снимки и да се отдаде на майчинството.

Добре, че не е решила да се откаже и от плажа по монокини!