Грозни: Преговарям с Левски, готов съм да се върна в София

Спорт

14-04-2013, 16:33

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Готов съм да работя безплатно до края на сезона, заяви бившият треньор на "сините"

Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни разкри пред украинските медии, че вече е водил разговори за завръщането си в "синия" тим, пише Sportline.bg.

Левски се раздели с Илиан Илиев преди няколко дни, а до края на сезона треньор ще бъде помощникът му Николай Митов. Грозни, който води Левски през 1998 година, заяви, че е обсъждал с представители на "сините" евентуалното си назначение за старши треньор. Официално предложение от президента на клуба Тодор Батков обаче все още няма.

"Гововорих с представители на Левски по този повод. Беше предварителен разговор за това какво бих направил, ако ми предложат да стана треньор. Отвърнах се, че съм съгласен даже да работя безплатно до края на сезона и да оказвам помощ като консултант например", сподели той. "Но лично с президента на клуба не съм разговарял. Получа ли конкретно предложение, не изключвам да се върна в София", добави специалистът. Грозни каза още, че е получил и други оферти, но не иска да коментира.

През кариерата си 56-годишния специалист е водил куп отбори. Бил е начело два пъти на Спартак (Москва), още на Торпедо (Запорожие), Металург (Запорожие), Нива (Виница), Днепър, Арсенал (Киев), Терек (Грозни), а за последно види казахстанския отбор Тобол.