Червен кмет подкрепи Цветанов

Мисия Пловдив

14-04-2013, 19:37

Снимка:

24chasa.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Георги Руменов, избран с червената бюлетина, ръкопляска на Цветанов

Благодаря на кмета на Съединение, че е на нашата предизборна среща. Ние не делим кметовете на наши и ваши и трябва да разширяваме подкрепата си с тях.

С тези думи Цветан Цветанов се обърна към Георги Руменов, избран на частичните избори в Съединение с червената бюлетина, предаде Радко Паунов от 24 часа. Градоначалникът пък призна, че е работил лесно с правителството на ГЕРБ и даде пример с училището, което бе завършено с 1,2 млн. лева и открито от Бойко Борисов миналата есен.

"Строителството му се точи от 1983 г. Факт е, че кабинетът на ГЕРБ го завърши. Защо тройната коалиция не го направи? Нали имаха милиони излишъци", попита Руменов, който ръкопляска на Цветанов по време на предизборната среща. Попитан сега в коя партия е, градоначалникът отговори, че няма значение.

Цветанов пък разказа за друг червен кмет, който му благодарил. Това бил градоначалникът на Батак Петър Паунов. Той кара трети мандат с подкрепата на БСП. "Дойде в събота на предизборната ми среща и благодари за реализирания с наша подкрепа проект - ремонт на пътя Батак-Доспат, който 28 г. не е пипан", обясни бившият вътрешен министър.