Скъпа, не ми се мотай под душа, закъснявам за работа!

Животът

15-04-2013, 09:35

Снимка:

flickr

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Женските еротични навици, които вбесяват мъжете

Мнозина вярват, че силният пол мисли само за секс, а предпочитанията на мъжете са извън ръба на всякакви възможности. Но ново проучване разкрива, че в действителност и те имат граници и дори съществуват неща, които ги ядосват.

Онлайн анкета в САЩ показва, че мъжете не обичат компанията под душа, пет минути преди излизане за работа. Тогава в глава им са само задачите, които трябва да свършат през деня и появата на партньорката им гола в банята само затруднява нещата.

Дългата любовна игра също не е сред любимите неща на силния пол, тъй като им отвлича вниманието и в крайна сметка може да отслаби желанието им.

Много от мъжете признават, че не обичат да правят секс пред огледалото. Колкото и рядко да са, такива случаи има и ако вашата половинка също е от този тип хора, забравете за идеята да поставите огромно огледало на тавана в спалнята.

Да оставите еротични неща сред неговите вещи, които взима за работа също не е добра идея. Въпреки че много психолози твърдят, че чувството за очакване нe вълнува мъжете, всъщност бельото до чашата за кафе по-скоро може да предизвика доза дразнение, отколкото въодушевление.