Бионсе не може да върти така! (ВИДЕО)

Булевард

15-04-2013, 10:43

Снимка:

YouTube

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кореецът Psy се мъдри на марка

Кореецът PSY прасна целувка на Мисис България

Сай взриви феновете си със собствена версия на танца от песента "Single Ladies"

Феновете в Южна Корея полудяха, когато Gangnam Style звездата Сай направи свой кавър на танц от песен на Бионсе по време на концерта си в събота. Той не се притесни да покаже закръглената си фигура в тясно червено трико и привлече овации, когато размърда дупето си в такт с ритъма на "Single Ladies".

През цялото време феновете не можеха да спрат да се смеят, докато техният герой преминава през абсурдната си програма. Южнокореецът обаче остана без дъх, докато танцува, пише в. "Дейли мейл".

Страната в момента получава крайно агресивни заплахи от Северна Корея, където рапърът също е нещо като звезда. Северна Корея използва Gangnam Style пародия да критикува Парк Гън Хе, по време на нейната кандидат-президентска кампания в Южна Корея.

Сай, чието истинско име е Парк Дже-Санг, каза в събота, че съжалява за напрежението между двете страни. Той добави, че се надява севернокорейците да се наслаждават на музиката му. Според рапърът работата му е да кара всички да се смеят, включително и севернокорейците.

Той казва: Моят Gangnam Style, моят Gentleman, моите музикални видеа и хореография... те могат също да им се насладят.