Жените се тревожат не за лицето, а за ръцете си

Животът

15-04-2013, 12:09

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Именно ръцете издават възрастта

Застаряващите жени не се притесняват толкова за посивяващите коси и бръчките по лицето. Истинската им драма е как изглеждат ръцете им, защото те най-ясно показват възрастта. А и не можеш да ги подложиш на козметични процедури, за да скриеш някоя и друга годинка.

Каквито и кремове и процедури да използвате, истинската възраст личи по състоянието на кожата на ръцете. С възрастта излизат вени, кожата изтънява, появяват се петна, които не могат да бъдат скрити с грим.

Една на всеки осем жени признава, че е по-загрижена за състоянието на ръцете си, отколкото на лицето си, а 36 на сто се притесняват и за двете едновременно.

С този проблем се е сблъскала 54-годишната Мадона, която често е фотографирана с ръкавици, които да скрият увисналата й кожа.

Според експерти инжекциите и операции не могат да повлияят на ръцете. Те подмладяват лицето или тялото, но не и ръцете, които винаги издават истинската възраст на жените. Това е така, защото кожата там винаги е изложена на слънце, на перилни препарати, а много хора просто пренебрегват грижата за тях.