По гърдите ще ги познаете

Пловдив Лайф

15-04-2013, 14:43

Снимка:

intrigi.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Формата на гърдите показвала каква е жената

По дрехите посрещат, по гърдите изпращат! Тази поговорка трябва да ви стане мото, ако искате да няма изненади в леглото и да сте предварително подготвени за това какво ви предстои в секса с една жена.

Според известния италиански сексолог Пиеро Лоренцони формата на гърдите на една жена издава каква е тя в леглото и какъв характер е като цяло.

Това вдъхнови HotZona.bg да надникне в деколтето на някои от най-известните бг бюстове.

Портокалите на Алисия

Гърдите на Алисия са „портокали”, ако трябва да следваме класацията на италианския сексолог. Жени с такъв бюст са много пламенни и темпераментни. Те проявяват винаги разбиране към мъжете, а в леглото са разкрепостени. Тяхна цел номер 1 е да направят и мъжа толкова освободен в секса.

Ябълките на Лиляна

Като гледаме голите гърди на Лиляна от Биг Брадър, бихме ги определили по форма на ябълки. Според Лоренцони дамите с такъв бюст имат проблем с достигането до оргазъм, но пък обожават да го доставят на партньора.

Дините на Николета

Гърдите на Николета Лозанова са във формата на дини, което означава, че плеймейтката е много целеустремена, обича рисковете, както и да отнема мъжете на съперниците си. Хм-м-м...

Прасковите на Зара

Прасковките на Зара говорят, че е пламенна в леглото и обича тя да поема инициативата. Пред грубата мъжка сила обаче остава пасивна, писа в. „Галерия”.