Добро утро във вторник!

Мисия Пловдив

16-04-2013, 06:47

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ден на отворените врати в Прокуратурата в Пловдив

Очаква ни дъждовен и не особено пролетен вторник. Над по-голямата част от Южна България ще превалява, а температурите ще са между 5 и 15 градуса.

В митрополитския храм “Света Марина“ от 10, 30 часа ще се отслужи молебен за здраве и благополучие. На службата ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров и кандидатите за народни представители от 17-ти МИР. След литургията Негово високо преосвещенство пловдивският митрополит Николай ще приеме Здравко
Димитров и кандидат-депутатите и лично ще им даде своята архиерейска
благословия за здраве и успех на предстоящите избори на 12 май.
Информационно събитие в Брезово организира Областен информационен център – Пловдив от 10, 30 часа в лекционната зала на местното Народно читалище „Отец Паисий“. За участие в информационната кампания са поканени представители на широката общественост, читалища, неправителствени организации, образователни институции, бизнеса, местната власт, национални и регионални медии.

Приключват ученическите дебати и представители на Младежки организации от Пловдив под мотото: „Живот без дрога“.

Днес ще се проведат полуфиналите и финалите, след което ще бъдат определени и крайните победители. За класираните отборно на първо, второ и трето място, както и за индивидуалните победители в категорията „Най-добър оратор”, организаторите са осигурили награди.

Първата по рода си подобна проява е инициирана от Общински Съвет по Наркотични Вещества /ОСНВ/ и Превантивно-Информационен Център /ПИЦ/ - Пловдив.

Ден на отворените врати в Прокуратурата започва от 13 часа в залата на ет. ІІ в сградата на Окръжна прокуратура – Пловдив. Да вземат участие в инициативата са поканени студенти - специалност „Право” при Юридическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски” и ученици от 12-те класове на ЕГ”Иван Вазов” – гр. Пловдив.