Клошар наръга мъж във врата

Крими

16-04-2013, 11:27

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трима ръгат авер с нож, не искал среднощни гости

Прибраха го на топло

Бездомник нападна 30-годишен бургазлия с нож в центъра на града, пред сградата на Общината. Мъжът бил с приятелката си, когато от близката градинка се появил и клошарят. Той почнал да досажда на двойката, която в момента изяснявала отношенията си с бившия на момичето.

Тримата на няколко пъти приканили бездомния да ги остави, но той продължил. Това подразнило единият от мъжете и той хукнал да го гони към градинката пред Общината, като след малко се върнал при приятелката си и бившия й приятел и заявил, че е прободен с остър предмет в областта на врата, но не било нещо сериозно. Взел приятелката си и се прибрали в жилището, където не след дълго позвънили пътните полицаи, които търсели адреса на негов съсед.

Когато видели кръвта по бургазлията те сигнализирали за инцидента и пострадалия е отведено от екип на "Спешна медицинска помощ" в МБАЛ - Бургас. Нападателят е открит и задържан от полицейските служители на мястото на инцидента, където се върнал и продължил да спи. Установено е, че това е 36-годишен мъж с последен известен адрес в Асеновград, понастоящем клошар. Той е задържан за срок от 24 часа, направил е пълни самопризнания.  По случая в Първо РУ - Бургас е образувано досъдебно производство.