Центрофуга едва не удави Жени и Рут (СНИМКИ)

Третата жертва на предверието бе Миглена

Трима бяха участниците в "Къртицата" с най-висок процент подозрение в „къртичарство” от страна на зрителите. Това се оказаха Жени, Рут и Миглена - именно това ги изпрати да се борят в предверието към битката. Истинско предизвикателство за вестибуларния апарат.

Една след друга дамите трябваше да се хванат за конструкция във формата на центрофуга. Тя се въртеше с различна скорост и в различна посока, а в момента, в който се завъртят с главата надолу, момичетата попадаха в плексигласова вана, пълна с вода.

Бързото въртене на центрофугата и ниските температури на арената не успяха да изплашат Миглена, Жени и Рут. Те издържаха геройски на изпитанието и не оставиха съмнение, че са готови на всичко, за да стигнат успешно до битката.

Рут и Евгения загубиха тапите си за уши и щипките за нос още в началото, и преминаха през смразяващото и мокро изпитание без тези екстри.

Благодарение на перфектното си представяне, трите направиха задачата си за изпитанието в пъти по-лесна. Вместо да търсят един верен ключ измежду шест грешни, те намалиха броя на фалшивите ключове с два.