Добро утро в сряда!

Мисия Пловдив

17-04-2013, 06:27

Снимка:

Фейсбук, Красив Смолян

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Синоптиците вещаят прекрасен ден днес

Добро утро, Пловдив! Слънце, слънце и пак слънце ни очаква днес. Темперятури до 19-20 градуса ще ни компенсират за влажния старт на седмицата.

В този хубав ден комисия ще приеме новопостроената подпорна стена на река Марица. Проектът "Корекция и подпорни стени на река Марица от км 2+884 до км 3+434 - ляв бряг L 550 м" бе финансиран по спечелен от Община Пловдив проект по ОП "Регионално развитие", схема "Подкрепа на дребномащабни мерки за предотвратяване на наводнения в градските агломерации".

Община Пловдив, Регионален природонаучен музей-Пловдив и артклуб "Моrocco & more"  канят на брифинг преди старта на традиционния младежки фестивал на изкуствата "МЛАДА СИНЯ ЗЕМЯ", който ще се проведе на 22 и 23 април 2013 г. За първи път фестивалът има конкурсен характер. Това стана възможно благодарение на финансовата подкрепа на Община Пловдив. По повод  Деня на Земята - 22 април Природонаучният музей предоставя възможност на млади творци от всички учебни заведения в града да покажат отношението си към проблемите, свързани с опазването на нашата планета. Пресконференцията ще се проведе днес в Заседателната зала на Община Пловдив  от 10.00 часа.

Днес информационно събитие в Кричим организира Областен информационен център – Пловдив. То ще се проведе от 10, 30 часа в лекционната зала на местното Народно читалище "Отец Паисий" и е под мотото "ДА работим ЗАЕДНО". За участие в информационната кампания са поканени представители на широката общественост, читалища, неправителствени организации, образователни институции, бизнеса, местната власт, национални и регионални медии. По време на информационното събитие ще бъдат представени актуални процедури и възможности за кандидатстване с проекти по оперативните програми, допустими бенефициенти. Експерти от ОИЦ – Пловдив ще проведат на място индивидуални срещи с всички заинтересовани.