И най-мразената в Холивуд е... Гуинет Полтроу!

Булевард

17-04-2013, 12:36

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Кристен Стюарт и Джей Ло допълват тройката

40-годишната актриса Гуинет Полтроу оглави годишната класация на списание "Стар" за 20-те най-мразени личности в киното, музиката и телевизията.

Блондинката смята, че е натрупала толкова много отрицателни гласове на американци, заради репутацията си на човек, който води стриктен здравословен начин на живот.

Само на крачка след Полтроу се нарежда друга актриса – Кристен Стюарт, която си спечели критиките след публичното разкриване на аферата й с женения режисьор на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс. С него миналата година тя изневери на приятеля си Робърт Патинсън и стана враг на много тийнейджърки в САЩ.

Латино звездата Дженифър Лопес е на третата позиция, а след нея е бившият приятел на Кейти Пери- Джон Майер, който е известен с женкарския си начин на живот. На пето място е кралицата на романтичната комедия Катрин Хейгъл.

Не е изненадващо и присъствието на тиййн идола на Джъстин Бийбър и риалити звездата Ким Кардашиян. Хуманитарната активистка Анджелина Джоли е под номер 15 в списъка, а преди нея на 13-то място е звездата от "Двама мъже и половина" Аштън Къчър.

R&B певецът Крис Браун учудващо застава на последно място, въпреки че получи маса критики след възобновяването на връзката си с Риана, която преби грозно през 2009 г.