Deep Zone с концерти в Бразилия, канят Дилма

БГ Музика

17-04-2013, 16:30

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Групата прокарва BG ниша за първи път в Страната на кафето

За първи път българска банда ще изнася клубно шоу пред бразилска публика. Това е Deep Zone, а поканата идва от местна промоутърска агенция Super Matrix, които вече са започнали усилена реклама за събитието, планирано за  11 май.

Deep Zone Project ще изнесат три часово шоу с техни авторски хитове и модерни ремикси на емблематични български песни. Шоуто ще включва специално видео шоу с красиви визуализации от България. С групата ще пътува и друг прогресиращ роден диджей, живеещ дълги години в Испания -  DJ Lizameh.

Важна и интересна част от проекта, който Deep Zone са озаглавили “Операция Бразилия” е отправената официална покана към президента Дилма Русеф за присъствие и участие в събитието като ВИП гост и виден представител на българската култура и идентичност.

Една от основните цели на поканата за участия в Бразилия е да се осъществи обмен на съвременни музикални проекти и изпълнители, с които Deep Zone вече записват общи песни с модерно, иновативно звучене.
Планираните дати за провеждане на грандиозните партита са 10 и 11 май в един от най-големите клубове в град Cuiaba – club Getulio Loft, с вероятност същото музикално и мултимедийно шоу да бъде представено и в Рио Де Жанейро.

По време на престоя си в Бразилия, Deep Zone и представляващата ги музикална компания Ротон планират да заснемат кратък филм и музикален видеоклип към предстоящия им сингъл, който се очаква да излезе в края на месец май.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"