Как да му кажа, че е зле в леглото?

Пловдив Лайф

17-04-2013, 17:24

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Дайте му шанс

Всички сме имали такива истории и би било прекрасно, ако си останат в миналото и никога повече не ни се случва. Какво имам предвид ли? Онези страхотни първи срещи, при които си мислим, че сексът с този мъж ще е невероятен, но уви, понякога се оказва точно обратното. Той не става в леглото, пълна нула е, а май даже не го осъзнава. Как да му кажем подобна страшна новина?

Ако това е човек, на когото все пак държите и не искате да нараните, трябва да подходите с такт и деликатност. Първо, убедете се, че проблемът е перманентен, т. е. пробвайте поне няколко пъти. Понякога мъжете също се притесняват в сексуално отношение, както и дамите, и това неминуемо се отразява на креватните им умения. Не може да съдите от първия път какъв е той в леглото. Дайте му шанс. Ако и след няколко нощи заедно нещата не се подобрят, тогава наистина явно не си пасвате в секса. Опитайте се да му го обясните, но по деликатен начин. Подобно нещо би обидило всеки човек, а при мъжете половата мощ е може би най-важното им оръжие, с което се гордеят. Отнемете ли му достойнството в тази ситуация, този мъж никога няма да ви проговори пак. А и можете да бележите самочувствието му завинаги.

И все пак, за да обясните липсата си на интерес към него, ще се наложи да изтъкнете разминаването в секса. Залъжете го, че проблемът е и в двамата, не само в него. Просто не си пасвате, което не е чак такава голяма драма, хубаво е да го разберете навреме, а не след 10 години връзка например.

Ако той избухне или се обиди, проблемът си е негов. Вие сте направили всичко по силите си да опитате тази връзка да проработи, но когато нещо не става... просто няма смисъл да се опитва./az-jenata.com