България се нуждае от стабилно правителство!

Политика

17-04-2013, 19:37

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цветан Цветанов на обиколка в Пловдивско

Цветан Цветанов се извини за тежкото състояние на пенсионерите

Тези парламентарни избори са най-важните за България. Страната се нуждае от стабилно правителство, от парламентарно мнозинство, което да подкрепя това правителство. Това заяви в плевенското село Обнова заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му - Брюксел ще даде 32 милиарда лева на правителство, което може да работи като правителството на премиера Бойко Борисов, през последните 4 години.

Той поясни, че в едно бъдещото управление се дава възможност тези пари да стигнат до всички населени места в страната - за инфраструктура, земеделие, регионална политика.

Цветанов се извини за тежкото състояние на българските пенсионери.

"За първи път – мога съвсем отговорно да заявя – в последните 4 години се постарахме да вложим много средства, на база на възможностите от Европа, които да стигнат до много общини", каза той.

Цветанов се извини за тежкото състояние на българските пенсионери, като подчерта, че през последните 23 години България само се съсипва.

Той проведе срещи със студентите във Велико Търново, посети и две предприятия в града.

"В тези предприятия видях едни работещи хора. Работодателите изразиха одобрение от нашата политика като казаха, че когато са имали необходимост от нас, като политици, сме се вслушвали в техните съвети и идеи, за да може да не съкратят нито едно работно място през тези четири години в условията на криза", каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов казва, че кампанията на ГЕРБ е не да се скрие от избирателите, не да дава дежурните пресконференции от лъскавите централи, а да може в тази кампания всички да бъдат като един отбор.