Генов: Прокоба тегне над Локо

Спорт

18-04-2013, 13:43

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

В трети мач допускаме гол в една и съща минута, смята треньорът на черно-белите

Треньорът на Локомотив (Пд) Стефан Генов даде днес традиционната си пресконференция на Лаута, на която говори за очакванията си от съботния домакински мач срещу Етър. Двубоят от 23-ия кръг на първенството започва от 19,45 часа на стадион „Локомотив”.

Ето какво каза специалистът по време на брифинга:

Предстои ни мач срещу отбор, който все още не е загубил надежда и дори афишира амбиции, че ще направи всичко възможно да остане в групата. Така че ще подходим много сериозно към тази среща.

Нямам много впечатления от Етър – само от един-два техни двубоя. Това е един непознат отбор и затова трябва да сме много внимателни да не допуснем грешка, както срещу Ботев Враца.

Не знам дали не е някаква прокоба, но наистина в 3 мача поред допуснахме гол в една и съща минута. Сега ще търсим победата на всяка цена. Хубаво е да е изразителна, но и с един гол да е, важни са 3-те точки.

Не се притеснявам от затворена игра на гостите. Гледах мача им срещу Черно море – бяха много открити и дори атакуващи. Срещу ЦСКА може би ранният червен картон ги принуди да се приберат отзад.