Зе Соарес пред SL: Искам в Левски от лятото, липсват ми феновете

Спорт

18-04-2013, 16:40

Автор:

Адриана Димитрова

Всичко от Автора

Не съм щастлив в Металург, невероятно е, че ме помните в София, заяви крилото

Крилото на украинския Металург (Донецк) Жозе Соарес да Силва Фильо - Зе Соарес, копнее да се върне в Левски. Това разкри самият бразилец пред Sportline.bg. Бившият играч на "сините" в периода 2007-2010 г. не се чувства щастлив в настоящия си клуб Металург (Донецк)и е готов да облече отново синята фланелка.

"Надявам се да мога да се върна в Левски, сподели Зе Соарес пред нашата медия. - Не знам дали шефовете са заинтересовани от опцията да ме върнат. Отборът ми липсва, както и невероятните фенове в България. Дано да има шанс пак да играя на "Герена", ако има как да е още през лятото! Договорът ми с Металург изтича през декември, но едва ли ще го продължа. Не съм щастлив тук", призна 29-годишното крило.

"Феновете в София още ме помнят? Невероятно! Благодаря от сърце! Това ме прави много щастлив. Много ми харесваше и животът в София, както и на моите съотборници Жуниор Мораес и Грегъри Нелсън", сподели бразилецът.

Зе Соарес се поинтересува от моментното състояние на клуба, за който игра около 3 години. "Надявам се всичко в Левски да се оправи и да спечелят купата и титлата", заяви той по повода.

През 2011 г., докато Георги Иванов-Гонзо бе спортен директор на "сините", той искаше да върне крилото на "Герена". За това настояваше и треньора Николай Костов, който сега води украински отбор. Сделката обаче се провали заради невъзможността на Левски да плаща на Зе Соарес парите, които му даваше Металург.