Последно желание! Смъртно болна се омъжи, за непознат

Животът

18-04-2013, 17:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Младата майка успя да изпълни една от последните си мечти

Неизлечимо болна млада майка успя да изпълни една от последните си мечти - да се омъжи.

През февруари миналата година 23-годишната британка Кейлай Дъф научила, че страда от наследствено заболяване и има рак на черния дроб. Баща й починал на 37-годишна възраст през 1998 година вследствие на същия синдром.

Младата жена се подложила на химиотерапия през март и изготвила списък с нещата, които иска да направи преди да умре. Едно от тях било да се омъжи, пише в. "Дейли Мейл".

Кейлай нямала приятел. Най-добрата й приятелка Кейти Бърч обаче организирала огромен празник за нея във вторник. Тя се свързала с красивия модел Дани Уискър.

Преди да бъде откарана с ретро автомобил в приказен замък в графство Кент, Кейлай била гримирана, направена й била прическа. Сред гостите били майка й - 46-годишната Бевърли Кокс, баба й и дядо й - на 70 и 71 години, и 2-годишният и син Кай.

"Младоженецът е толкова хубав, наистина красив", казала Кейлай. "В началото беше малко неловко, ситуацията бе наистина странна, в началото не можех да спра да се смея", раказва 23-годишната жена.

"Не очаквах нещо подобно, беше лудо. Но една мечта наистина се сбъдна. Беше страхотно. Роклята ми беше красива. Замъкът беше страхотен. Всичко беше толкова прекрасно", допълва още тя.

"Кейти беше организирала всичко, каза ми, че ще ми направят фотосесия. Мислех си, че ще бъда само аз в рокля. Тя се беше справила наистина добре", разказва болната жена.

"Всичко беше организирано за нея и макар че не беше истинско като ситуация, за нас беше истинско като изживяване. Имаме прекрасни снимки и спомени", сподели майка й.

Кейлай страда от рядко заболяване, наречено наследствена аденоматозна полипоза, което повишава риска от развитие на рак.

Направените изследвания показали, че младата жена никога няма да се отърве от него. Тя се надява да удължи живота си с химиотерапията. Кейлай е напуснала работата си като помощник в кухня, защото искала да посвети времето си на сина си Кай.

В списъка с желанията й присъствало и пътуване до Лондон с него и посещение на музея на мадам Мадам Тосю. То също вече е изпълнено, пише 24 часа.