Забиват си го в Къртицата!

И в буквалния и в преносния смисъл

Поредната елиминация в "Къртицата" се състоя снощи в ефира на ТВ7. Участниците в шоуто имаха редовния си шанс да се опитат да изгонят неизвестния саботьор в базата.

По време на живото предаване всеки изрази съмнението си, като забучи копие в краката на някой от своите заподозрени. Този, който събере най-много копия, трябва да се изправи веднага срещу Жени Калканджиева, която е заподозряна с 30% от гласовете на зрителите.

Най-малко копия получиха Рут и Меги - само по едно, съответно от Киро и Тони. Ефремов го заби на Колева с думите: "Искам да видя как печелиш Грами".

Деян Донков също бе набоден, благодарение на любимата си Радина, която бе нанизана на шиш от разярената Емануела, тя искаше да забие копието си на Радина, но тъй като не може да я номинира заради специалния й статут, го заби пред Деян Донков. Младоженката е разстроена, тъй като е научила какво е говорила за присъстващите и цялата й сватба драмартистката.

Емануела от своя страна успя да събереа две древни оръжия, благодарение на Миглена и Донков, който върна жеста й, а Меги сподели, че най-малко се съмнява във фолк дивата.

Потайният Тони бе на косъм от елиминационен тест, събирайки 4 остриета пред себе си от "доброжелателите" Марина, Икебаната, Тошко и Вили.

С рекордни седем копия болезнено бе промушена бъдещата модна диктаторка и любима на рапъра 100 Кила – Миглена Каканашева.

Тя падна жертва благодарение на Кристина, Марияна, Радина, Рут, Гибона, Любо и Жени.

Така до финален тест, както се предполагаше, стигнаха две от най-силните състезателки,

Евгения Калканджиева и Миглена Каканашева.